ShowBiz

Dansatoarea favorită a maneliștilor, pictorial fierbinte, în Spania! Fotografii INTERZISE cardiacilor

Este una dintre cele mai dorite blonde din showbiz-ul românesc, dar şi dansatoarea preferată a manelistului Florin Salam. Diva, care fură minţile bărbaţilor la fiecare show, a reuşit să îi înnebunească pe spanioli cu formele ei.

Denisa Despa, superba dansatoare care încinge atmosfera cu fiecare apariţie pe ringul de dans prin costumaţiile senzuale, dar şi prin mişcările fierbinţi, a reuşit să facă furori printre spanioli. Aflată pe meleaguri străine pentru a-i încînta pe românii de peste hotare cu show-ul ei, blonda a reuşit să încingă atmosfera prin stilul ei caracteristic. Mai exact, diva şi-a etalat formele senzuale într-o sesiune foto organizată ad hoc, în hotelul unde a fost cazată.

Doar în lenjeriea intimă, care era extrem sexy şi care i-a pus în valoare formele de invidiat, dar şi cu o pereche de cizme foarte cochete ce-i acopereau genunchii, Denisa, fel nici un fel de inhibiţie, s-a lăsat pozată în cele mai senzuale poziţii, chiar pe balconul camerei de hotel. Rezultatul a fost unul de excepţie, pozele vorbind de la sine neavând nevoie de nici un comentariu.

Cum este o fire lipsită de inhibiţii, Denisa nu ratează nici o ocazie pentru a-şi expune trupul dezgolit. Aşa că, nici în Spania nu a ratat ocazia de a fi protagonista unei şedinţe foto demnă de revistele dedicate bărbaţilor. Mai mult decât atât, diva i-a dat pe spate pe spanioli nu numai cu formele de zeiţă, dar şi cu sex-appeal-ul de care dă dovadă, iar în timpul spectacolului pe care l-a oferit, într-un club de acolo, blondina a făcut furori.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X