Vedete romanesti

Dana Nalbaru vorbeste despre perioada de depresie din viata ei

Fosta solista a trupei HI-Q a intrat in atentia publicului in ultimul an din datorita viziunii sale asupra vietii. Dana Nalbaru a vorbit recent despre cea mai dificila perioada din viata ei, cea in care a suferit din cauza depresiei.

„M-am imbolnavit. Ajunsesem sa fac atacuri de panica aproape in fiecare zi. Nu este deloc usor, nu stii pe ce cale sa o apuci, nu stii incotro sa te duci. Asa eram eu. Nu ma simteam inteleasa. Am invatat sa accept ca ceea ce se intampla, se intampla dintr-un anumit motiv.

Intotdeauna e greu sa o iei de la capat, mi-am promis ferm ca nu voi mai lasa nimic sa imi afecteze viata, primul om la care ma voi gandi sunt eu”, a declarat vedeta pentru Star Matinal, scrie cotidianul Libertatea.

”Ne-am lovit de prejudecati si stim ca e abia inceputul unui lung sir de provocari atât din partea societatii cât si din partea necunoscutului care ne asteapta. Dar nu ne temem. Suntem impreuna, toti trei, in aceasta decizie si e una asumata.

Am retras-o pe Sofia de la scoala. De tot. Am ales ca ea sa invete in sistem home schooling despre lucrurile care ii plac si fara constrângeri, fara competitii impuse, fara note sau calificative. Ne-am gândit bine inainte de a lua aceasta decizie si ne-am “facut temele” inainte de a ne arunca spre un asemenea viitor.

Am vorbit cu oameni care isi educa in mod similar copiii, citim mult despre asta si ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viata, constienti fiind ca noi vom fi cei care va trebui sa o ajutam si sa o sustinem in tot acest proces. Vom descoperi alaturi de ea o gramada de lucruri, sunt sigura. Sunt sigura ca vor fi si momente dificile, dar am incredere in noi, ca echipa si, unde-s doi puterea creste, nu-i asa?”, a mai declarat artista.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X