Vedete romanesti

Dan Bălan este un bărbat liber! Artistul a povestit cum a fost înşelat de fosta iubită

Dan Bălan a cunoscut succesul în muzică alături de trupa O-Zone. Hitul ”Dragostea din tei” s-a situat pe prima poziţie în topurile muzicale din mai bine de 30 de ţări şi a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea.

Artistul moldovean, fiul vedetei de televiziune Ludmila Balan şi al diplomatului Dan Bălan, a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreaţa americană Rihanna şi rapper-ul T.I.

Cântăreţul a făcut dezvăluiri legate de viaţa sa personală şi a recunoscut că este din nou singur, s-a despărţit recent de iubită.

”Deja de trei luni am sfârşit o relaţie care a durat trei ani”, a declarat Dan Bălan în emisiunea. Fostul membru O-Zone nu a explicat motivele despărţirii, însă crede că în ultima vreme ceva nu mergea bine între el şi fosta iubită, simţea că s-au distanţat şi crede că ar fi întâlnit pe altcineva.

Aceasta a fost a patra iubită oficială a lui Dan. Acesta recunoaşte că, în una dintre relaţiile anterioare, el chiar a fost şi înşelat de femeia pe care o iubea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X