Actualitate

Dacia, locul 4 în topul fiabilităţii mărcilor auto din Marea Britanie: „Nu trebuie să-ţi spargi contul din bancă pentru o maşină fiabilă”

Dacia ocupă locul 4 într-un top al celor mai fiabile branduri auto din Marea Britanie, în timp ce Dacia Duster este pe locul 3 în topul satisfacţiei în segmentul SUV-urilor compacte, într-un sondaj realizat de publicaţia Which?

Publicaţia britanică Which a derulat recent un amplu studiu despre industria auto din Anglia în care au fost implicaţi peste 59.000 de şoferi, iar rezultatele arată aprecierea pe care o au aceştia pentru Dacia.

Marca românească a primit un scor de 90% la satisfacţia clienţilor şi a ocupat locul 4 într-un clasament al celor mai fiabile branduri auto din Marea Britanie, în condiţiile în care la sondaj au participat în total 34 de constructori auto. Dacia a fost învinsă doar de Lexus, Toyota şi Honda, în timp ce locul 5 a fost ocupat de japonezii de la Suzuki.

De asemenea, şi cele trei modele Dacia comercializate în Marea Britanie s-au descurcat foarte bine. Astfel, Dacia Duster a ocupat locul 3 în topul satisfacţiei clienţilor în segmentul SUV-urilor compacte, în timp ce Dacia Sandero şi Dacia Logan MCV s-au poziţionat pe locul 4 la categoria fiabilitate.

„Studiul nostru demonstrează că preţul mai mare nu reprezintă o garanţie pentru fiabilitate. Extrem de accesibilul Dacia Sandero demonstrează că nu trebuie să-ţi spargi contul din bancă pentru o maşină fiabilă, iar locul 4 ocupat de Dacia este o performanţă bună pentru un brand relativ nou”, spune Nic Shaw, unul dintre editorii Which.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X