Dragoste si Sex

Dacă vei face asta după sex, nu vei rămâne însărcinată!

Un nou studiu a arătat ce trebuie să facă femeile după o partidă de sex neprotejată, dacă nu vor să rămână însărcinate. Rezultatele cercetării au fost prezentate în cadrul celei mai mari conferințe pe teme de fertilitate din Europa, ce a avut loc în Finlanda.

Un studiu recent arata ca obiceiul femeilor de a sta cu picioarele intinse dupa ce au facut sex nu influenteaza sansele de a ramane insarcinate.

Rezultatele cercetarii au fost prezentate in cadrul celei mai mari conferinte pe teme de fertilitate din Europa, ce a avut loc in Finlanda.

Pentru acest studiu au fost analizate 500 de cupluri. Jumatate dintre femeile care au participat la acest studiu au fost rugate sa se odihneasca, timp de 15 minute, cu genunchii ridicati dupa inseminarea artificiala. De cealalta parte, restul femeilor participante la studiu si-au continuat activitatea in mod firesc dupa procedura. Astfel, expertii au ajuns la concluzia ca daca stai intinsa pentru a-ti spori sansele de a ramane insarcinata nu vei obtine efectul dorit.

Asadar, expertii in materie de fertilitate arata ca nu se merita sa ramai in pat mai mult decat simti nevoia,
Pe de alta parte, profesorul Allan Pacey, nu a fost impresionat de rezultatul studiului, intrucat este nevoie de numai 5 minute pentru ca spermatozoizii sa ajunga in trompele uterine. „Pana cand iti tragi sufletul si mergi la baie, spermatozoizii care vor fertiliza ovulul sunt deja unde trebuie.”, a adaugat profesorul.

Totodata, expertii subliniaza ca daca vrei sa ramai insarcinata exista un factor pe care trebuie sa-l eviti cu orice pret. Femeile care fumeaza imediat dupa actul sexual isi reduc semnificativ sansele de a ramane insarcinate.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X