ShowBiz

„Da, SUNT VIRGINĂ!” O vezi seara la TV, e adorată de zeci de bărbaţi, dar nu credeai că NU A FĂCUT niciodată AMOR

Britanica Rosie Mac a devenit cunoscută după ce a dublat-o pe Emiliei Clarke în celebrul serial Game of Thrones.

Frumoasa blondă în vîrstă de 19 ani este virgină şi îşi doreşte să rămînă aşa pînă în noaptea nunţii: „Am un simt al moralitatii foarte ridicat. Imi place foarte mult ideea de a te pastra pentru sotul tau”, spune Rosie.

Frumoasa britanică a fost deja logodită de două ori, dar insistă că „moralitatea” sa este responsabilă pentru decizia de a nu face sex decât în seara în care va deveni soţie. Mai mult, Rosie este atât de mândră de principiile sale, încât a trecut această informaţie despre ea în profilul de Instagram. „Actriţă. Model. Dansatoare. Dublură oficială a lui Daenerys. Game of Thrones. Virgină până la căsătorie (sic)”, se arată pe contul lui Rosie.

„Îmi place ideea de a mă păstra pentru soţul meu. Am fost logodită de două ori, cu primul iubit am fost împreună trei ani, dar ne-am despărţit brusc, aşa că mă bucur că am rămas virgină”, a declarat Rosie.

Actriţa mărturiseşte că bărbaţii iau determinarea sa ca pe o provocare şi încearcă să o convingă să renunţe mult mai devreme la castitate. De multe ori, admiratorii îi trimit poze cu ei goi, fără să ştie însă că de conturile de social media se ocupă chiar mama lui Rosie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X