Relatii

Cuvinte care pot răni un bărbat

Sentimentele bărbaţilor pot fi rănite grav, în anumite situaţii, chiar dacă ei sunt cunoscuţi drept “cei puternici”. Fie că îi răneşti sentimentele, sau îl loveşti în orgoliul lui de macho, probabil nu te va ierta dacă îi spui vreuna dintre aceste lucruri. Vezi care sunt acele cuvinte care pot răni un bărbat.

Îţi baţi joc de munca lui
Dacă îi spui unui bărbat că ce face el la muncă nu e bun de nimic, că nu a reparat bine dulapul (deşi a stat toată ziua să-i dea de cap înconjurat de şurubelniţe), sau că mai bine se angajează pe un post sub nivelul lui, pentru că oricum nu face mare lucru, îl răneşti groaznic.

Bărbaţii sunt obişnuiţi şi crescuţi să facă, să fie cei care “aduc pâinea pe masă”. Doar pentru că eşti o femeie de carieră, nu înseamnă că trebuie să-ţi baţi joc de munca lui.

Uiţi să-l prezinţi cuiva
Un bărbat va fi foarte marcat dacă te întâlneşti cu un prieten vechi şi te arunci în conversaţie, uitând să faci prezentările.

Ego-ul bărbaţilor este greu de măsurat, dar majoritatea se vor simţi profund jigniţi şi puţin geloşi, dacă nu faci acest simplu gest de politeţe.

Nu-l laşi să te ajute în faţa altora

Să-l umileşti în privat când vine vorba de abilităţile lui de mascul alfa e una, dar să-l faci de râs în public, asta e chiar grav.

Bărbaţii sunt fiinţe foarte mândre şi orgolioase şi dacă nu-l laşi să ajute, sugerezi că nu se pricepe la ceva, ceea ce pentru ei este inadmisibil.

Contramandezi o întâlnire în ultimul moment
Bărbaţii sunt mai spontani decât femeile şi asta înseamnă că depun eforturi mari să te impresioneze.
Dacă un bărbat te-a invitat undeva şi tu contramandezi în ultima clipă este ca şi cum îţi baţi joc de el.

El îşi face curaj şi se dă peste cap să facă rost de o rezervare, să fie îmbrăcat şi parfumat pentru tine, şi-a făcut speranţe şi planuri şi tu striveşti totul deodată.

Dezamăgirea este foarte amară pentru ei, aşa că mai bine refuzi de la început, sau îi ceri să mute rezervarea, decât să te răzgândeşti din scurt.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X