ShowBiz

Cum și-a luat Irina Columbeanu adio de la bunicul ei | FOTO

Irina Columbeanu, alături de tatăl ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu, și-a condus ieri bunicul pe ultimul drum. Copila a fost profund marcată de trecerea în neființă a bătrânului și a vărsat lacrimi amare.

Irinuca a fost tare atașată de Ion Columbeanu, iar dispariția acestuia din viața ei lasă urme adânci. Ca majoritatea copiilor, și ea punea mare preț pe apropiere de bunicul ei.

După ce a fost înmormântat, Irinuca a ținut să-și rămas bun de la bătrân și a vrut cu tot dinadinsul să sărute crucea acestuia. Alături de ea, pentru a o susține într-un moment atât de dificil.


Ion Columbeanu şi-a luat rolul de bunic în serios şi s-a implicat activ în creşterea şi educaţia singurei sale nepoate, Irina. “Vorbeşte franceză şi exersez cu ea. Dacă pe Moni am cizelat-o, pe Irina o formez ca om”, povestea pentru Libertatea tatăl lui Irinel Columbeanu.

Tatăl afaceristului de la Izvorani s-a stins din viață în noaptea de 14 spre 15 septembrie, în jurul orei 03.00. Bătrânului i s-a făcut rău în somn, iar în acel moment a apucat să apese butonul de urgență, pe care fiecare client al Azilului de lux unde se afla, îl are la dispoziție. Acesta a fost resuscitat de personalul de pe Salvare, dar fără rezultat. Cauza decesului: stop cardio-respirator.

Sursa: libertatea.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X