Sanatate

Cum să scapi RAPID de herpes! Află MIRACULOSUL tratament din casa ta!

Herpesul, acea imflamare a pielii buzei, neplăcută și de cele mai multe ori dureroasă este, de fapt, un virus ce se numește herpes simplex. Tratează această problemă ușor și eficient folosind remedii naturiste.

Deși multe dintre leziunile provocate de herpes pot dispărea și singure, vindecarea simplă durează până la 2 săptămâni. Îți recomandăm 3 dintre cele mai cunoscute remedii naturiste pentru herpes.

Remediul naturist cu miere și tinctură de propolis poate face minuni în vindecarea herpesului. Datorită efectului antiviral și antibacterian, el înlătură rapid infecția, iar senzația de mâncărime dispare aproape imediat.

Herpesul se poate vindeca şi cu ajutorului unui remediu cu usturoi, dacă frecați de 3 ori pe zi zona afectată a buzei cu usturoi curățat și tăiat la capete. Usturoiul este cunoscut ca cel mai bun antibiotic natural, deci nu trebuie sa lipsească din nicio casă.

Remediul cu ceapă crudă este la fel de eficient în tratarea herpesului. Puneți ceapa crudă curățată direct pe leziuni și țineți așa câteva minute. Cu cât faceţi asta mai des, cu atât se va vindeca mai repede.

Remediul cu suc de prune proaspăt este un remediu foarte bun și pentru rănile produse de herpes în gură. Puteți face gargară cu suc de prune și puteți să tamponați zona de pe buze afectată. La fel, cu cât mai des cu atât mai bine.

Remedii naturiste pentru herpes. Ce să evitați și ce să consumați când aveți herpes
Herpesul apare de multe ori din cauza deshidratării, în special în sezoanele reci. Așadar, ar fi bine să evitați tot ceea ce deshidratează, cum sunt cafeaua, ceaiul, alcoolul sau tot ceea ce înseamnă aliment procesat. Dacă nu puteți evita, măcar reduceți consumul. Chiar dacă nu sunteți un mare consumator de fructe și legume este bine să vă forțați să mâncați cât mai multe. De asemenea sunt foarte bune toate alimentele care conțin vitaminele A, B12, C și E și mineralele de fier și zinc.

Consumul de citrice, portocalele și lămâile, deși sunt surse de vitamina C, ar trebui evitate, pentru că pot apărea iritații severe în urma consumului în exces a acestora. Mâncărurile picante și sărate irită și ele pielea și pot cauza dureri mai mari ca înainte. Apa este esențială pentru hidratarea pielii, deci dacă nu faceți exces de apă în general, ați putea începe de acum.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X