Lifestyle

Cum îți dai seama că ai întâlnit o persoană dintr-o viață anterioară

Poate vi s-a întâmplat să cunoașteți o persoană și să vă înțelegeți din prima, de parcă v-ați cunoaște dintotdeauna. Se stabilește imediat o conexiune care vă face să vă simțiți în siguranță. Pur și simplu, știți că persoana respectivă vă va accepta, cu bune și rele.

E posibil ca o astfel de conexiune să se fi stabilit mai demult, într-o altă viață.

Care sunt semnele care arată că ai întâlnit o persoană pe care o cunoașteai dintr-o altă viață

Legătura se formează imediat
Conversația se leagă fără efort și te simți extrem de confortabil în prezența acestei persoane? E semn că vă cunoașteți de mai demult.

Timpul nu înseamnă nimic
Când sunteți împreună, timpul pare că se oprește în loc. Dacă vă reîntâlniți după o perioadă mai mare de timp e ca și cum n-ați fost niciodată despărțiți.

Te simți ca acasă
Nu te simți judecat sau nelalocul tău în prezența acelei persoane. Este ca și cum, uitându-te în ochii lui/ei te-ai uita într-o oglindă. E ca și cum și-ar cunoaște sufletul.

Ai un deja-vu când vă întâlniți

Există foarte mulți oameni care cred că deja-vu-ul este un semn al amintirilor dinntr-o viață anterioară. Dacă ai un deja-vu când te întâlnești pentru prima oară cu o persoană înseamnă că ai trecut prin situații similare, într-o altă viață cu aceea persoană.

Ai o senzație pozitivă sau negativă imediată
Primul sentiment pe care îl ai în preajma unei persoane este unul pozitiv, de apropiere, de încredere și nu poți să-ți explici de ce simți asta. Există posibilitatea să un vibe negativ în preajma unei persoane pe care tocmai ai întâlnit-o și instinctul îți va spune să te îndepărtezi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X