Relatii

Cum își manipulează femeile deștepte bărbații

Lacrimile și amorul nu sunt folosite niciodată de femeile deștepte când vor să obțină ceva de la iubitul lor. Vezi ce fac ele pentru a-l manipula.

Dă-i de înțeles că te descurci singură
Dacă vrei să îl convingi să facă ceva, poartă-te ca și cum te descurci perfect singură. Descrie-i în amănunt situația cu care te confrunți, poartă-te ca și cum este cel mai important lucru pe care urmează să îl faci și sigur va dori să facă parte din asta. Dacă nu i-o ceri tu, te va ruga singur să îl lași să te ajute.

Fii rece!
Bărbații vor să primească atenție, iar când se obișnuiesc cu asta, uită că trebuie să ofere și ei în relație și se poartă ca și cum totul li se cuvine. Nu este nevoie să îi spui că vrei mai multă atenție, va spune că se schimbă, dar va continua să fie nepăsător. Schimbă-ți atitudinea! Nu îi cerși afecțiunea și poartă-te ca și cum îți este foarte bine singură. Fii mai rece, nu îl mai suna ca înainte, nu mai fi tandră și îl vei face să se gândească mai bine la comportamentul lui.

Ieși în oraș fără el!
Dacă nu îți răspunde la telefon sau nu îți spune unde merge, pe motiv că vrea să îi respecți intimitatea, nu vei rezolva nimic dacă îi vei ține discursuri despre ce este important într-o relație sau cum vrei să se poarte. Lasă replicile din filme și răspunde-i cu aceeași monedă. Pune la cale o seară cu fetele, ignoră-i apelurile și mesajele și explică-i că și tu ai dreptul la o viață socială. Este important să vadă că te descurci foarte bine singură, iar dacă îi rămâi alături, o faci pentru că îți place compania lui, nu pentru că ai nevoie.

Arată-i că nu îl vezi în viitorul tău
Dacă vrei să știi cum vede relația voastră în viitor, evită să îi pui întrebări directe. Nu vei face decât să îl sperii și să simtă că pui presiune pe el. În loc de asta, spune-i ce planuri de viitor ai și nu îl include în și pe el în povestirile tale. Dacă vrea o relație serioasă cu tine, nu îi va plăcea că nu îl vezi în viitorul tău și îți va cere explicații.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X