Vedete romanesti

Cum își educă Andreea Marin fiica. Îi dă totul, dar cu limită!

Zâna are numai motive de bucurie, în ceea ce o privește pe fiica sa, o elevă cu rezultate foarte bune la școală. Cum își educă Andreea Marin fiica? Ea are mare grijă că Violeta să rămână ”cu picioarele pe pământ”

Andreea Marin își crește fiica după anumite reguli, de la care nu se abate. Astfel că, deși și-ar putea permite orice pentru copila sa, vedeta i-a impus anumite limite, tocmai pentru a rămâne ancorată în realitate.

Ca orice fetiță de opt ani, Violeta își alege deja garderoba și îi transmite mamei sale cam cu ce și-ar dori să se îmbrace. Zâna o ajută să-și îndeplinească dorința, dar până la o limită. Cum își educă Andreea Marin fiica?

”Eu nu încurajez exagerările, și asta în orice aspect al vieții. Sunt genul de om care rămâne cu picioarele pe pământ și așa îmi doresc să fie și ea. Totul cu o limită”, a mărturisit Andreea Marin pentru Libertatea.

Zâna are în același timp și o relație de prietenie cu fiica sa, cu care se și sfătuiește pe marginea ținutelor vestimentare.

”Ei îi place să spună că este stilistul meu”, a completat vedeta.

Altfel, Violeta este o elevă model, cu rezultate foarte bune la învățătură.

”Este foarte bună la matematică, la engleză, în general la limbi străine. Face și spaniolă. Are note mari la toate obiectele. Plus că moștenește cumva din familie talentul artistic. Dar alegerea va fi a ei. Nu o încurajăm din nicio direcție. Deocamdată este momentul în care să cunoască, să-și deschidă orizontul și să aleagă mai târziu”, a mai precizat Andreea Marin.

Zâna a mai spus că o ajută pe fiica sa la lecții, dar nu tot timpul:

”Face lecții și cu mami și cu profesoara, dar și singură. E o fată descurcăreață”.

Sursa: libertatea.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X