Curiozitati

Cum făcea sex Charlie Chaplin. Detaliile cutremurătoare! Câtă cruzime!

„Un degenerat inuman”. Aşa e descris de una dintre soţii în documentele de divorţ descoperite recent într-o bancă abandonată din Los Angeles. Atras de minore şi cu un apetit sexual de nestăvilit: Chaplin făcea sex şi de 6 ori pe noapte fără să fie obosit! Este limpede că geniul comediei a fost şi unul dintre creatorii primelor scandaluri amoroase de la Hollywood!

Mai multe căsnicii, copii din flori și acuzații de abuz din partea unor actrițe care aveau jumătate din vârsta lui…. Astea sunt doar o parte din agitata viață privată cu care Charlie a contrabalansat o carieră în film încununată de succes. La 29 de ani se însura, mai de voie de nevoie, cu actrița de doar 16 ani Mildred Harris, doar fiindcă ea îi spusese că e însărcinată. După nuntă, totul s-a dovedit o alarmă falsă, dar până la urmă, când Mildred a rămas însărcinată, copilul a murit, din păcate, la trei zile după naștere. Iar mariajul a durat doar doi ani.

La divorț, Mildred a declarat că a fost tratată cu cruzime pe parcursul căsniciei. Dacă își aducea prietenii în casa lor, el nu mai apărea deloc acasă. Și nici nu-i spunea când avea de gând să se întoarcă, fiindcă el trebuia să fie liber și să-și trăiască viața. Ceea ce însemna, desigur, câte aventuri extraconjugale poftea. „Era foarte irascibil, nerăbdător și mă trata ca pe o cretină”, l-a acuzat Mildred, care a primit 100.000 de dolari la divorţ, scrie okmagazine.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X