Dragoste si Sex

Cum fac AMOR unguroaicele? Se apropie și … ce urmează poate fi catalogat ușor ca fiind NEBUNESC

De-a lungul istoriei au apărut o mulţime de practici şi obiceiuri sexuale de-a dreptul bizare şi o mulţime de oameni au fost blamaţi de societate pentru gusturile cel puţin discutabile pe care le aveau.

Ungaria, de exemplu, este capitala sexului din lumea modernă, ba chiar în Budapesta există atât de multe prostituate, încât tarifele pentru sex au scăzut foarte mult.

Budapesta este de asemenea locul cel mai popular din lume pentru turnarea filmelor pentru adulți. Aici se produc mai multe pelicule pornografice decât în oricare alt loc din lume. În același timp, Ungaria este ţara în care oamenii au declarat că au cele mai multe orgasme, arată un studiu. Astfel, 75% dintre ungurii chestionaţi au declarat că ating orgasmul la fiecare contact sexual sau foarte des.

Supranumită „Văduva neagră”, veşnic îmbrăcată în negru, cu aer misterios, de o frumuseţe care lua minţile oricărui bărbat, Vera Renczi a rămas în istorie drept una dintre cele mai sadice criminale. Vera Renczi îşi provoca plăcere prin faptul că devenea ultima femeie din viaţa bărbaţilor care îi călcau pragul.

Şi-a omorît soţii şi amanţii, 35 la număr, şi chiar pe propriul fiu, i-a înmormîntat în subsolul conacului şi savura în fiecare seară paharul de şampanie în compania sicrielor în care se aflau cei ucişi cu arsenic sau stricnină. Sfîrşitul a fost pe măsura faptelor sale. A fost condamnată la închisoare pe viaţă, dar în scurt timp a înnebunit în puşcărie şi a murit din cauza unei hemoragii cerebrale înainte de cel de-al II-lea război mondial. Despre acest personaj diabolic a scris şi reputatul criminalist Traian Tandin în cartea „Cei mai odioşi 100 criminali români”, apărută la Editura Tritonic. Viaţa ei a fost atît de complicată şi misterioasă încît nici astăzi criminaliştii nu cunosc numele său exact. Ea a rămas în istorie ca Vera Renczi, numele de familia aparţinînd celui de-al doilea soţ.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X