Vedete straine

Cum au reacționat părinții lui Emmanuel Macron când au aflat că fiul lor adolescent are o relație cu profesoara

Deși în mass-media este prezentată drept o poveste de dragoste frumoasă și inedită, relația lui Emmanuel Macron (39), cu mult mai vârstnica sa soție, Brigitte Trogneux (64), a fost un motiv de dezamăgire în familia noului președinte al Franței.

O nouă carte biografică a autoarei Anne Fulda prezintă povestea dintre Emmanuel și Brigitte văzută din perspectiva părinților celui dintâi, scrie gândul.info.

Potrivit autoarei, părinții lui Macron au crezut inițial că fiul lor are o relație cu fiica lui Brigitte, dar totul a ieșit la iveală când un prieten de familie le-a dezvăluit adevărul. Șocați de vestea primită, părinții l-au retras pe Macron de la școala respectivă.

„Nu ne-a venit să credem. Este de înţeles că atunci că atunci când am aflat asta nu am putut să spunem că e minunat. Ceea ce conta pentru mine nu era faptul că el avea o relaţie cu Brigitte, ci faptul că era în viaţă şi nu existau alte probleme”, a dezvăluit Françoise Noguès Macron, mama președintelui francez.

Jean-Michel Macron, tatăl lui Emmanuel, aproape că a căzut de pe scaun când a aflat cu cine se întâlnește fiul lor.

Soții Macron s-au întâlnit în repetate rânduri cu profesoara Brigitte Trogneux și au rugat-o să nu se mai întâlnească cu fiul lor, reproșându-i că nu este corect ceea ce face, că ea are deja o viaţă, că are copii şi că lui nu îi va mai putea oferi aceste lucruri. Însă, de fiecare dată, Brigitte le răspundea că nu le poate promite nimic.

Singurul membru al familiei Macron care a înțeles situația și l-a susținut pe Emmanuel a fost bunica lui din partea mamei, Manette.

„Mama mea, care nu ar fi tolerat niciodată o astfel se situaţie în cazul copiilor ei, a arătat o susţinere şi o deschidere mult mai mare în ceea ce priveşte poveştile de dragoste ale nepoţilor ei”, povesteșe Françoise Noguès Macron în cartea biografică.

În ciuda prejudecăților celor din jur, Brigitte și Emmanuel și-au oficializat relația în 2007, tânărul Macron devenind, astfel, tatăl vitreg al celor trei copii deja adulți ai soției sale. „Vă mulţumesc că ne acceptaţi, chiar dacă nu suntem chiar un cuplu normal”, le-a spus președintele ales al Franței celor trei copii imediat după ceremonie.

De pe băncile școlii, povestea lor s-a mutat acum la Palatul Elysée. „Nu o ascund”, a spun Macron despre soția lui pe un canal de televiziune francez. „Este parte din viața mea, așa cum a fost mereu”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X