Bizar

Cum arata virgina de 70 de ani si de ce nu a facut sex pana acum

Pam Wigan are 70 de ani si locuieste in Wigan, Marea Britanie si este virgina. Motivul este ca a fost ocupata cu cariera sa de cantareata de cabaret si nu a apucat sa se casatoreasca.

Cum este impotriva sexului inainte de casatorie, Pam a ajuns virgina la 70 de ani. Desi se declara multumita de viata ei, Pam a declarat pentru Daily Mail ca vrea acum sa isi gaseasca un barbat. Pretentiile ei nu sunt, insa, unele scazute.

„Standardele mele sunt foarte ridicate. Vreau un milionar inalt, brunet si frumos. Simt ca sunt gata sa ma casatoresc si sa ma culc cu un barbat. Nu esti niciodata prea batrana pentru a face ceva”, a spus Pam, care afirma ca se simte plina de energie si ca faptul ca a fost abstinenta sexual o face sa se simta tanara.

In ceea priveste viata sa sentimentala Pam spune ca a fost foarte aproape sa fie iubita unui barbat, cu ani in urma. „Singurul barbat cu care credeam ca pot sa ma culc a fost un tip care venea sa ma vada in fiecare seara, cand cantam in Malta. N-am fost pregatita sa ma asez la casa mea, asa ca nu s-a intamplat nimic”, a spus virgina de 70 de ani.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X