Diverse

Cum arată viaţa unei prostituate de lux. O tânăra vorbeşte fără perdea despre traiul într-un BORDEL

Sătulă de miturile privind viaţa prostituatelor, o tânăra care lucrează legal într-un bordel din America a acceptat să răspundă la toate întrebările curioşilor pe internet.

Sarah Greenmore, o tânără din Nevada, şi-a părăsit slujba pe care o avea la un SPA în momentul în care a realizat că poate câştiga mai mulţi bani într-un bordel. În prezent, ea câştigă şi 9.000 de dolari în doar două săptămâni, potrivit Daily Mail.

Astfel, femeia a declarat că are tot felul de clienţi, de la tinerii care vin să scape de virginitate, până la bărbaţi căsătoriţi. Astfel, ea ajunge să aibă şi şapte clienţi pe zi.

„Să îţi pună oamenii constant întrebări personale, să te întrebe mereu ce o să faci când o să îmbătrâneşti şi nu vei mai arată la fel de bine, asta este epuizant”, spune Sarah.

Cu toate acestea, tânăra recunoaşte că nu este la fel de epuizant ca atunci când un client îi solicită să stea ea deasupra, după ce cu o zi în urmă şi-a lucrat picioarele la sala de sport.

Sarah povesteşte că majoritatea clienţilor sunt bărbaţi, dar s-a întâmplat să aibă şi câteva cliente.

„Este mai des întâlnit că o femeie să-şi cumpere jucării sexuale pentru a se satisface decât să vină în bordeluri, dar se mai întâmplă rareori”, a recunoscut ea.

Mai mult, prostituata a dezvăluit că îi este greu să aibă o relaţie, având în vedere natură meseriei sale. Deşi a avut la un moment dat un actor de filme pentru adulţi drept iubit, relaţia lor nu a rezistat.

„În cele din urmă, ne-am despărţit, nu neapărat din cauza meseriilor noastre, ci mai degrabă din cauza problemelor pe care ţi le aduce. Acum nu sun interesată să am o relaţie. Mă ocup de mine şi de toţi cei care mă plătesc. Sănătatea mea şi a clienţilor mei are prioritate. L-am speriat de moarte pe un student care a încercat să îşi dea jos prezervativul când nu eram atentă”, a mai dezavluit Sarah.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X