ShowBiz

Cum arată soția și copilul solistulului de la Carla’s Dreams. Rușii au găsit imaginea

Cum arată soția și copilul solistulului de la Carla’s Dreams. Rușii au găsit imaginea

Solistul trupei Carla’s Dreams a fost, joi seara, în Rusia, subiectul unei glume în cadrul show-ului „ОК на связи!” („OK în contact!”), difuzat pe rețeaua de socializare Odnoklassniki.

   

Artistul moldovean a crezut, pentru o clipă, că tot efortul depus pentru a-și ascunde identitatea a fost în zadar.

”Colegii tăi de școală ne-au trimis o informație confidențială, o poză în care apare familia ta, soția, copilul și câinele”, a spus prezentatorul show-ului, Pavel Vinogradov, conform kankan.md.

Imediat după această introducere, pe ecran a apărut următoarea imagine:


Fotografia este, evident, ironică, fapt ce l-a amuzat pe solistul Carla’s Dreams. ”Eu mi-am făcut griji”, a declarat acesta.

Cine este soția solistului de la Carla’s Dreams
Cu toate că identitatea soției solistului este cunoscută, puțini oameni știu cine este și cum arată femeia cu care acesta a ales să-și împartă destinul.

Nelea Motricală preferă să rămână într-o umbră de anonimat deoarece are cu totul alte preocupări. Tânăra are 30 de ani, este din raionul Călărași, din Republica Moldova, este femeie de afaceri și deține o companie de turism.

Ea a urmat cursurile facultății “Management și Business Internațional” la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. Nelea Motricală și solistul trupei Carla’s Dreams sunt căsătoriți din anul 2010.

To Top