ShowBiz

Cum arată soția și copilul solistulului de la Carla’s Dreams. Rușii au găsit imaginea

Solistul trupei Carla’s Dreams a fost, joi seara, în Rusia, subiectul unei glume în cadrul show-ului „ОК на связи!” („OK în contact!”), difuzat pe rețeaua de socializare Odnoklassniki.

Artistul moldovean a crezut, pentru o clipă, că tot efortul depus pentru a-și ascunde identitatea a fost în zadar.

”Colegii tăi de școală ne-au trimis o informație confidențială, o poză în care apare familia ta, soția, copilul și câinele”, a spus prezentatorul show-ului, Pavel Vinogradov, conform kankan.md.

Imediat după această introducere, pe ecran a apărut următoarea imagine:


Fotografia este, evident, ironică, fapt ce l-a amuzat pe solistul Carla’s Dreams. ”Eu mi-am făcut griji”, a declarat acesta.

Cine este soția solistului de la Carla’s Dreams
Cu toate că identitatea soției solistului este cunoscută, puțini oameni știu cine este și cum arată femeia cu care acesta a ales să-și împartă destinul.

Nelea Motricală preferă să rămână într-o umbră de anonimat deoarece are cu totul alte preocupări. Tânăra are 30 de ani, este din raionul Călărași, din Republica Moldova, este femeie de afaceri și deține o companie de turism.

Ea a urmat cursurile facultății “Management și Business Internațional” la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. Nelea Motricală și solistul trupei Carla’s Dreams sunt căsătoriți din anul 2010.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X