Vedete romanesti

Cum arată și cu ce se ocupă acum cântăreața Nicola

După divorțul de Mihai Alexandru, cântăreața Nicola a dispărut din showbiz. Ea a declarat pentru click.ro că se ocupă în cotinuare de muzică și pregătește o revenire în acest domeniu. În rest, artista s-a ocupat de copiii ei, de care este foarte mândră.

https://static.unica.ro/wp-content/uploads/2017/08/nicola.jpg

Nicola are trei copii. Jonathan și Maria, copiii lui Mihai Alexandru, sunt studenți la Conservator. ”…au voci minunate. Jonathan a început să apară și în emisiuni TV, fiind deja apreciat. Maria este și un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară”, spune Nicola.

Băiatul cel mare al Nicolei, Andrei, este pasionat de fotbal. Nicola l-a nascut pe Andrei cand avea doar 19 ani, iar băiatul a fost crescut de bunici. Cu câțiva ani în urmă, el și-a acuzat public mama că l-ar fi părăsit și nu a avut grijă de el. Cei doi au declarat că au rezolvat conflictul.

Acum Nicola se pregătește să revină în muzică. Conform click.ro, Nicola vrea să facă o schimbare de stil pentru a atrage atenția publicului. Ea va adopta stilul trance și spune că întotdeauna a fost atrasă de muzica electronică.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X