Tehnologie

Cum arată noul Volkswagen Polo 2018. Imagini-spion cu modelul care va fi dezvăluit în câteva zile

Noul Volkswagen Polo va fi dezvăluit săptămâna viitoare. Fotografiile spion arată că bara față și farurile par să fie noi, iar luminile de semnalizare din faruri vin sub forma unui W stilizat. Partea posterioară a renunțat la formele curbate cu care ne-a obișnuit, prezentând acum linii drepte, aplatizate

Noul Volkswagen Polo va fi dezvăluit săptămâna viitoare, având la bază nouă platformă MQB A0. Cea de-a șasea generație a mașinuței de la Volkswagen va fi, se pare, o evoluție a modelului actual, și nu o revoluție, neaducând schimbări majore de design.

Mașina mini de la Volswagen a fost surprinsă în teste fără camuflaj, înaintea debutului oficial anunțat pentru mijlocul lunii iunie. Fotografiile spion arată că bara față și farurile par să fie noi, iar luminile de semnalizare din faruri vin sub forma unui W stilizat. Partea posterioară a renunțat la formele curbate cu care ne-a obișnuit, prezentând acum linii drepte, aplatizate.

Adevărata schimbare va fi la capitolele motorizare și tehnologie. Inginerii au făcut eforturi pentru a oferi un spațiu interior mai generos și o calitate superioară a materialelor, încercând să mențină însă Volkswagen-ul Polo în categoria de prețuri accesibile.

Pentru a eficientiza costurile și a trece la un alt nivel al calității, grupul Volkswagen a optat, ca și în cazul noului Seat Ibiza, pentru noua versiune a platformei MQB, denumită A0, dedicată mașinilor mici.

Acest lucru înseamnă că ampatamentul lui Polo va fi egal cu cel al modelelor Audi A1, Seat Ibiza și Skoda Fabia. Se pare că ampatamentul actual al lui Polo, de 2.470 m, va primi 90 mm în plus. Acest lucru, plus prezența unor console mai scurte, echivalează cu mai mult spațiu pentru pasagerii din spate și probabil, un portbagaj mai mare, scrie Auto Expert.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X