Vedete romanesti

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu în vârstă de 14 ani

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 14 ani și seamănă din ce în ce mai bine cu mama lui, iar dovada este o imagine pe care vedeta de televiziune a postat-o recent pe contul său personal de Instagram.

Mihaela Rădulescu a purtat o ținută masculină, cu pantaloni negri și cămașă albă, și s-a fotografiat la brațul fiului său, Ayan, care s-a asortat cu mama lui. Puștiul este îmbrăcat în imagine într-un costum negru și cămață albă.

Zâmbitori și foarte eleganți amândoi, Mihaela Rădulescu și Ayan au stârnit un val de admirație în mediul virtual, fotografia adunând mii de aprecieri și la fel de multe mesaje pozitive.

Happy. #ayanmylove #proudmama

O postare distribuită de Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) pe


Cu toate că vedeta a fost mai mereu pe drumuri și a făcut naveta între Monaco și România, în timpul celor două emisiuni la care a fost jurat sau prezentatoare, cei doi au o relație extrem de solidă, bazată pe prietenie și iubire.

Implicată în tot felul de proiecte, Mihaela își găsește mereu timp pentru a face diverite activități cu fiul ei și merg împreună la scufundări, practică sporturi extreme, dar și treburi casnice.


Ayan este fiul Mihaelei Rădulescu din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. După divorțul de oamul de afaceri din 2008, vedeta s-a mutat cu fiul ei la Monte Carlo.

Flower power 🙂 #mykindofmix #ayanmylove #motherandson #ourkindoffun #gardeningisfun

O postare distribuită de Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) pe

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X