Timp liber

Cum arata „cea mai puternica mireasa din lume”. Invitatii au ramas surprinsi cand au vazut ce face, in ziua nuntii. VIDEO

O pasionata de fitness din Taiwan a reusit sa impresioneze in ziua nuntii, dar din cu totul alt motiv decat s-ar fi asteptat oricine.

Doreen Fu, in varsta de 33 de ani, este pasionata si instructoare de fitness, in Taiwan. Pentru ea, sportul este mai mult decat un stil de viata sanatos, motiv pentru care in ziua nuntii aceasta le-a demonstrat tuturor ceea ce poate sa faca.

Doreen s-a apucat in ziua nuntii sa faca tractiuni, iar dupa ce filmarea ei a ajuns pe internet, aceasta a fost rapid numita „cea mai puternica mireasa din lume”. Invitatii la nunta au fost impresionati de forta acesteia.

Imbracata in rochia de mireasa, pe tocuri si machiata, tanara face tractiuni la o bara atasata de pragul unei usi.
Aceasta a povestit pentru Daily Mail ca s-a apucat de culturism in urma cu trei ani, cand simtea ca greutatea ii scapa de sub control. „Nu ma deranjeaza sa fiu numita cea mai puternica mireasa din lume, din contra, mi se pare foarte tare.”

Pasiunea pentru sport ramane in familie, intrucat si sotul ei este pasionat de culturism. Insa, acesta nu a dorit sa ii fie dezvaluita identitatea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X