Vedete romanesti

Cum a reacţionat Lidia Buble la câteva ore după ce Delia ”i-a dat o lecţie” pentru că iubita lui Răzvan i-a ”furat” o melodie.

Lidia Buble a fost la un pas de o ceartă de zile mari tocmai cu Delia, după ce iubita lui Răzvan Simion a cântat o piesă de-a Deliei, la o petrecere, chiar înainte ca aceasta să intre pe scenă! Delia a vrut să plece imediat din culise şi a fost cu greu calmată de apropiaţi, dar a început recitalul chiar cu piesa pe care i-o ”furase” Lidia. Iubita lui Răzvan nu pare însă deloc afectată de întâmplare!

La numai câteva ore de la la petrecerea privată unde Delia ”a luat foc”, Lidia Buble s-a purtat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iubita matinalului de la Antenă a postat o imagine incitantă pe reţelele de socializare, îndemnându-şi fanii să vină să o vadă la Turnu Măgurele, la concert.

Buble a atras atenţia prietenilor şi a obţinut chiar mai mult decât îşi dorea, pentru că a fost luată la rost de sora ei, Estera Buble ”De ce ai aşa buzele? Sigur nu le-ai făcut ceva?” a întrebat-o sora ei, iar cântăreaţa i-a răspuns imediat ”E botic, te rog frumos”. Estera nu s-a lăsat însă convinsă prea uşor. ”Da, da şi vrei să cred că e al tău? Se vede foarte inestetic şi nenatural” a certat-o mai departe pe Lidia. Cântăreaţa a renunţat totuşi să-i mai răspundă surorii sale, cel puţin în public, iar situaţia neplăcută a fost ”dreasă” de fani ”Eşti minunată şi extrem de frumoasă @lidiabuble”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X