Cum a ajuns statul roman sa fie dator la Puya! Artistul va primi cate 1.100 euro pe an din partea ANAF, desi ar fi vrut toti banii intr-o singura transa

Dragos Gardescu, alias Puya, incaseaza peste 1.100 de euro anual din partea statului roman.

Puya a dat Statul Roman in judecata, solicitand inapoierea taxei de poluare pe care a platit-o pentru un autoturism Mercedes. Dupa mai multi ani de procese, cantaretul a obtinut o decizie defintiiva prin care ANAF-ul urma sa-i restituie suma respectiva, adica aproape 25.000 de lei. Problema a fost ca judecatorii nu au specificat momentul si modalitatea prin care banii urmau sa ajunga in conturile lui Dragos Gardescu. Dupa cateva luni in care rapperul a asteptat sa-si primeasca banii, acesta a cerut executarea silita a Directiei Finantelor Publice si chiar blocarea conturilor isntitutiei.

Puya scoate la un concert de doua ori mai mult decat ii ofera Statul Roman intr-un an


Pana la urma, ANAF-ul l-a anuntat pe cantaret ca ii va vira banii in decurs de 5 ani, in rate egale, insa acesta nu a fost de acord cu solutia aleasa. A urmat un nou proces, castigat insa de Statul Roman, care a obtinut in instanta suspendarea executarii si anularea dosarelor de executare silita.

Asa se face ca Puya a trebuit sa se impace cu solutia propusa de ANAF, adica de a primi banii esalonat. Astfel, Gardescu ar trebui sa primeasca in fiecare an ceva mai mult de 1.100 de euro, adica nici jumatate din cat castiga pentru un singur concert.

To Top