Vedete romanesti

Cum a ajuns statul roman sa fie dator la Puya! Artistul va primi cate 1.100 euro pe an din partea ANAF, desi ar fi vrut toti banii intr-o singura transa

Dragos Gardescu, alias Puya, incaseaza peste 1.100 de euro anual din partea statului roman.

Puya a dat Statul Roman in judecata, solicitand inapoierea taxei de poluare pe care a platit-o pentru un autoturism Mercedes. Dupa mai multi ani de procese, cantaretul a obtinut o decizie defintiiva prin care ANAF-ul urma sa-i restituie suma respectiva, adica aproape 25.000 de lei. Problema a fost ca judecatorii nu au specificat momentul si modalitatea prin care banii urmau sa ajunga in conturile lui Dragos Gardescu. Dupa cateva luni in care rapperul a asteptat sa-si primeasca banii, acesta a cerut executarea silita a Directiei Finantelor Publice si chiar blocarea conturilor isntitutiei.

Puya scoate la un concert de doua ori mai mult decat ii ofera Statul Roman intr-un an


Pana la urma, ANAF-ul l-a anuntat pe cantaret ca ii va vira banii in decurs de 5 ani, in rate egale, insa acesta nu a fost de acord cu solutia aleasa. A urmat un nou proces, castigat insa de Statul Roman, care a obtinut in instanta suspendarea executarii si anularea dosarelor de executare silita.

Asa se face ca Puya a trebuit sa se impace cu solutia propusa de ANAF, adica de a primi banii esalonat. Astfel, Gardescu ar trebui sa primeasca in fiecare an ceva mai mult de 1.100 de euro, adica nici jumatate din cat castiga pentru un singur concert.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X