Vedete romanesti

Cristian Boureanu, inregistrat de fiica lui in timp ce tipa la ea si o injura. Dezvaluirea uluitoare despre fosta lui sotie

Cristian Boureanu a fost filmat de fiica lui Ioana, in timp ce tipa la ea si o injura, iar inregistrarea a aparut pe internet.

„Predai telefonul, nu iti place, mars! Muta-te la ma-ta, ai inteles? La ora unsprezece, pentru ca este vacanta, telefonul se preda. Nu-ti convine, fa-ti bagajul, cara-te si dispari, ai inteles? Voi sunteti ok, nervii mei sunt praf, am imbatranit, duceti-va in p…a mea unde vreti sa va duceti, lasati-ma in pace!”, spune Boureanu in inregistrare.

„Ioana nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine, a avut cateva luni cand nu a vorbit cu mama ei. Am impresia ca lucrurile au fost premeditate. Duc o batalie continua ca Ioana sa fie bine”, a spus Cristian Boureanu, miercuri, intr-o interventie telefonica.

Acesta a continuat cu o dezvaluire uluitoare, afirmand ca mama Ioanei a avut dosar de prostitutie la 15 ani.

„Multumesc mamei Ioanei ca este atat de proasta si ca a fugit de acasa la 15 ani si a avut dosar de prostitutie la sectia 14. A fost reinscrisa la scoala de mine personal, ca sa termine clasa a 12-a si liceul. Eu am spus clar ca imi ies din minti, ce parinte nu face asta? Totul arata clar ca totul a fost o premeditare. Acum inteleg de ce copilul umbla cu tigarile in geanta la mama, probabil ca vrea sa o duca pe alt drum”, a mai spus politicianul.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X