Lifestyle

Crema cu protecție solară, cea mai bună cremă antirid

Când vine vorba de produse cosmetice antirid, fiecare femeie are recomandările ei. Începând cu 25 de ani, cremele antirid devin un subiect obișnuit în discuțiile dintre prietene, iar până la 30-35 de ani, fiecare dintre noi are o cremă preferată cu efect antirid, de care nu se desparte aproape niciodată.

Totuși, în ciuda eforturilor noastre de a amâna procesul de îmbătrânire, unul cât se poate de natural și de firesc, puține femei recunosc cu mâna pe inimă că folosesc creme cu protecție solară. Pentru că da, ai ghicit, crema cu protecție solară este cea mai bună cremă antirid.

De ce ar trebui să folosești mereu cremă cu protecție solară
Suntem obișnuite să ne cumpărăm creme cu factor de protecție solară vara, deși radiațiile soarelui sunt prezente pe tot parcursul anului, chiar și iarna, chiar și atunci când afară este înnorat.

Pe lângă asta, multe femei ignoră avertismentele medicilor dermatologi și se expun la soare în plină zi, deși, teoretic, între 11.00 dimineața și 17.00 după-amiaza nimeni nu ar trebui să stea la plajă. Mai mult decât atât, chiar și atunci când sunt folosite, cremele cu protecție solară nu sunt folosite corect – multe femei spun că folosesc creme cu protecție solară, dar iubesc bronzul și nu concep să se întoarcă din vacanță fără o nuanță arămie a pielii.

Din păcate, orice formă de bronz înseamnă o arsură a pielii și cu toții știm care sunt riscurile expunerii la soare – de la cele mai mici probleme și până la cancer.

Crema cu protecție solară, cea mai bună armă împotriva îmbătrânirii tenului
Dar pentru că am plecat de la ideea de cremă antirid, e momentul să înțelegi că cea mai bună cremă antirid este crema de fotoprotecție sau crema cu factor de protecție solară (SPF). Și asta nu ți-o spunem noi, ci o spun specialiștii.

În funcție de tipul de ten, dar și de culoarea acestuia, fiecare femeie ar trebui să-și aleagă crema cu protecție solară care i se potrivește cel mai bine. Din fericire, în zilele noastre oferta este atât de variată încât chiar ai de unde alege. Cu cât ai pielea mai deschisă, cu atât mai mult ar trebui să alegi un produs cu SPF mare.

În magazine și în farmacii găsești produse cu SPF între 15 și 50. Ține minte că factorul de protecție solară nu se cumulează, în cazul în care folosești și cremă, și un produs de tipul BB cream ori fond de ten sau iluminator care conțin SPF. Ține de tine să faci alegerea corectă, să te informezi, să urmezi pașii indicați în aplicarea produsului și să te ferești cât poți de mult de soare, dacă vrei să amâni îmbătrânirea tenului și apariția petelor pigmentare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X