Vedete romanesti

Corneliu Vadim Tudor se răscolește în mormânt! Fetele acestuia îi vând cărțile

Corneliu Vadim Tudor a murit în urmă cu aproape un an, pe 14 septembrie 2015, iar de atunci fiicele sale se tot vaită că n-au din ce să trăiască și că sunt nevoite să vândă lucruri din casă. La puțin timp după moartea „Tribunului”, deputata Ana Birchall, care a câștigat în instanță daune morale de 40.000 de euro, după ce Vadim Tudor a făcut-o praf în publicația „România Mare”, și-a cerut dreptul câștigat în tribunal. Dar n-a primit nimic.

Cele două fiice ale lui Vadim Tudor, precum şi soţia fostului lider PRM, au fost audiate, luni, la Secţia 18 de Poliţie din Capitală, după o plângere depusă de Ana Birchall, prin care cere restituirea a 40.000 de euro. Lidia Vadim Tudor a declarat la ieşirea din Secţia 18 de Poliţie că ea, sora şi mama lor au fost audiate ca martori pentru înşelarea încrederii creditorilor şi declaraţii mincinoase.


Surse judiciare au precizat că este vorba despre un dosar deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Ana Birchall la poliţie, prin care politicianul susţine că familia lui Vadim Tudor trebuie să îi înapoieze 40.000 de euro, obţinuţi prin hotărâre judecătorească, plângerea fiind făcută pentru abuz de încredere şi fals în acte.

Aceleaşi surse au precizat că Birchall ar fi putut să ceară executarea silită, însă femeile ar fi vândut, pe ascuns, bunurile tatălui lor.

”Libertatea” are dovada că fetele lui Corneliu Vadim Tudor au vândut cărți din biblioteca tatălui lor. Două dintre aceste volume au ajuns chiar în posesia unui jurnalist de la ”Libertatea”, care le-a comandat de la un anticariat online, fără să cunoască proveniența lor. Cărțile au dedicații pentru Corneliu Vadim Tudor, fapt care confirmă că sunt din biblioteca acestuia, știut fiind faptul că acesta nu renunța la nicio lucrare, mai ales când o primea de la autor cu autograf. Cărțile au fost achiziționate la un preț modic, aproximativ 40 de lei.

”Libertatea” a obținut mărturii și de la alte persoane care au cumpărat cărți de la diverse anticariate online, lucrări care aveau dedicații pentru Corneliu Vadim Tudor. Interesant este că multe lucrări rare, căutate de mulți colecționari, au apărut în diverse anticariate fix când a izbucnit scandalul referitor la bunurile vândute de fetele lui Vadim Tudor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X