Vedete romanesti

Corina Dănilă, în sânii goi. Imaginea care a încins atmosfera. „N-am apucat să te văd atât de dezbrăcată”

Corina Dănilă, în sânii goi pe contul de socializare. Actrița și-a acoperit bustul generos, cu câteva piersici. Imaginea a fost realizată în urmă cu 15 ani, iar vedeta a făcut-o publică abia acum. Fanii au rămas mască atunci când au văzut cât de sexy era fosta parteneră de scenă a lui Alexandru Papadopol.

Corina Dănilă, în sânii goi pe Facebook. Actrița a fost cuprinsa de nostalgie si a postat o poza de la inceputul anilor 2000, care o infatisa la bustul gol, ținând în brațe niste piersici care-i acopereau pieptul. „Am stat un an de zile împreună în același cămin studențesc și n-am apucat și eu să te văd atât de dezbrăcată ca-n poza asta. Ghinion de neșansa, ce mai”, a scris un amic al Corinei în dreptul imaginii.

Corina Dănilă, în sânii goi pe contul de socializare. Prietenii virtuali au fost impresionați de imagine

Unul dintre admiratorii Corinei Dănilă a făcut glume nereușite: „Ce priveliște!!! Ce „piersici”, interesante au fost! Oare după, „MERELE” pârguite/coapte, cum or fi fost??!!! Acum am văzut, „PERELE” sunt mari, FRUMOASE și par „apetisante”! Uau!”. În cariera de actriță s-a remarcat prin rolurile din serialul TV Numai iubirea, o telenovelă produsă pentru Acasă TV de MediaPro Pictures, în care a interpretat-o pe Ana Dogaru, personajul principal feminin și, respectiv, producția Pixar/Disney Mașini,și Mașini 2 în care a dublat personajul principal feminin, Sally Carrera. Fidelă pasiunii sale pentru actorie, Corina a fost protagonista mai multor roluri de teatru și film, printre care: Vasilisa (în „Azilul de noapte”, de Maxim Gorki, în 1994), Mița, (în „D’ale carnavalului”, de I.L.Caragiale, în 2002), rolul principal feminin Ileana (în filmul „Crucea de piatră”, regizor Andrei Blaier, în 1993), Christine (în filmul „Somnul insulei”, în 1994). Corina i-a dat viață, împrumutându-și vocea, lui Sally Carerra, în filmul de animație Disney – „Mașini” (1 și 2).

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X