Social

Copilul de 10 ani a aruncat benzină în sobă, pentru a face focul. Urmarea, de neimaginat

Un copil în vârstă de 10 ani din oraşul sucevean Salcea a ajuns, sâmbătă seara, la spital, cu arsuri de gradele 1 şi 2 după ce a aruncat benzină în sobă pentru a aprinde focul, provocând izbucnirea unui incendiu în camera în care se afla, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că un copil în vârstă de 10 ani din oraşul Salcea a fost transportat, sâmbătă seara, de un echipaj de intervenţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe circa 12 la sută din suprafaţa corpului.

Copilul a fost rănit într-un incendiu care a cuprins camera în care se afla din cauză că a încercat să aprindă focul din sobă cu benzină. Copilul a aruncat benzină în sobă, iar focul a răbufnit şi a cuprins toate bunurile din cameră, pe aproximativ 15 metri pătraţi.

Băiatul a suferit arsuri şi era în stare de şoc, fiind preluat de o ambulanţă cu medic şi transportat la SJU Suceava pentru evaluare şi îngrijiri medicale. Găleată a afirmat că pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X