Bizar

Copil de 10 luni, la un pas de MOARTE, după o plimbare la magazin. Ţi se poate întâmpla şi ţie!

Vivienne Wardrop, o tânără mamă din Australia, a fost nevoită să plece în grabă la cumpărături. Cum nu avea cu cine să-şi lase copilul, aceasta l-a luat pe Logan cu ea. Băieţelul avea doar 10 luni…

La doar 24 de ore de la plimbarea până la magazin, Logan a început să se simtă rău. A început să verse, a făcut febră şi diaree. Vivienne l-a dus de urgenţă la spital. Timp de opt zile, micuţul a stat la Terapie Intensivă. Acesta a fost infectat cu rotavirus, salmonella şi a făcut meningită. După încă două zile, copilul a început să-şi revină, dar starea sa de sănătate era în continuare precară.

Cum acesta nu mai ieşise de câteva zile din casă, medicii au ajus la concluzia că băieţelul se îmbolnăvise din cauza căruciorului pentru cumpărături în care fusese aşezat de mama sa, cât timp a fost la magazin.

„Din cauza deshidratării, medicii abia au putut să-i pună perfuzii şi să-i facă injecţii. Venele nu se mai vedeau şi eram disperaţi! Copilul meu a avut nevoie de aproape două săptămâni pentru a-şi reveni complet, după externare”, a scris Vivienne pe Facebook, dorind să atragă atenţia astfel asupra pericolelor la care sunt expuşi copiii în momentul în care sunt puşi de părinţi în cărucioarele de la supermarketuri, fără ca acestea să fie dezinfectate înainte.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X