ShowBiz

Connect-R şi-a încordat muşchii, dar UPS, altceva le-a sărit în ochi fanilor!

Fanii lui Connect-R s-au împărţit în două tabere, după ce artistul a făcut publică o fotografie de la sală. Şi asta pentru că unora dintre ei atenţia nu le-a fost atrasă de muşchii încordaţi, ci de detaliul din pantaloni – „bijuteriile” pe care doar Misha pe vede în dormitor.

În vârstă de 34 de ani, Connect-R a postat pe o reţea de socializare un selfie, pe care şi l-a făcut în sala de antrenament. Îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi, pe care şi i-a ridicat foarte mult, artistul a dat naştere unor discuţii interminabile între fani.

„Cu toate ca am dormit doar câteva ore, asta pentru că aşa a avut chef Maya :))) mi-am făcut totuși curaj şi am venit la sală! O săptămână cu spor! Şi sport :)”, a scris Connect-R pe pagina sa de Facebook.

În timp ce unii dintre fani au înroşit butonul de like, alţii l-au bombardat cu mesaje acide şi chiar cu întrebări.
„Poza ca poza, hai… dar parcă după sală te pregăteşti de fotbal, că zici că ţi-ai ascuns mingea în pantalonii ăia. Mai zicea cineva pe aici să vă păstraţi aşa cum vă ştim noi, că de la frumos la penibil e un singur pas, dacă nu chiar mai puţin…”, „Eşti bombă, Connect-R!” şi „Am şi eu o curiozitate: de ce-ţi stă pantalonul aşa…?” sunt doar trei dintre mesajele postate de prieteniivirtuali.

La un moment dar, cântăreţul le-a răspuns criticilor săi.

„E un mijloc de a motiva tinerii!! Primesc multe mesaje pe privat de la tineri pe care îi inspir să meargă la sală!” e mesajul lui Connect-R.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X