Meteo

Cod galben de vânt. Avertizare de fenomene imediate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting, de fenomene imediat, Cod galben de vant, după cum urmează:

Cod galben de vânt
Valabil până la: 02-11-2016, ora 19:00
In zona : JUDEȚUL ALBA: Tot judetul;
Se vor semnala : intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși la rafală 55-65 km/h

Valabil până la: 02-11-2016 ora 18:00
In zona : JUDEȚUL CLUJ: Zona de munte;
Se vor semnala : La altitudini de peste 1700 m, intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafala 90 km/h

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI
IN TARĂ

Vremea se va incălzi in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 15 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade. Cerul va avea innorări in vestul, centrul si nordul tării, unde mai ales in a doua parte a intervalului, local va ploua. La munte vor mai fi si precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări la munte, in Campia de Vest si in deltă. Dimineata si noaptea, in zonele joase, vor fi conditii de ceată.

LA BUCURESTI
Vremea se va incălzi usor. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

TENDINTA EVOLUTIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 03.11.2016 ORA 08 – 06.11.2016 ORA 08
IN TARĂ

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice perioadei in regiunile intracarpatice, iar in restul zonelor vor fi apropiate de acestea. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mare in prima parte a intervalului.

LA BUCURESTI
Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru această perioadă. In prima parte a intervalului vor fi conditii de ploaie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X