Bizar

Coborau coşciugul cu fiul lor în groapă, când au auzit scâncete de bebeluşi venind dinspre sicriu. Ce au găsit când au ridicat capacul

Clyde si Martha Harris, parintii lui Jerry Harris, isi plangeau fiul mort la capataiul mormantului sau. Insa ceva ciudat s-a intamplat cand l-au coborat in groapa.

Cei doi parinti au povestit autoritatilor ca in momentul cand isi luau la revedere de la fiul lor, au auzit scancete de copil. Cand cosciugul a fost coborat in groapa si toata lumea isi lua ramas bun, au inceput sa se auda glasuri de bebelusi, a povestit tatal baiatului. Insa nimeni nu era prin imprejurime. Dupa putin timp s-a auzit si urletele unei femei.

Familia a sunat de urgenta la 911 cand si-a dat seama ca toate zgomotele vin din pamant. Ei au cerut imediat groparului sa dezgroape mormantul fiului lor. Ei au scos cosciugul si au descoperit o femeie cat se poate de vie care nascuse doua fetite gemene.
Dupa descoperirile autoritatilor, a fost vorba de un complot cu iz de crima. Sotul femeii insarcinate, director de pompe funebre, a bagat-o de vie in cosciug, in locul fiului lor, pentru ca nu isi dorea copii.

Atat mama cat si bebelusele sunt in stare stabila la spital si se recupereaza.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X