Bizar

Coborau coşciugul cu fiul lor în groapă, când au auzit scâncete de bebeluşi venind dinspre sicriu. Ce au găsit când au ridicat capacul

coborau-cosciugul-cu-fiul-lor-in-groapa-cand-au-auzit-scancete-de-bebelusi-venind-dinspre-sicriu-ce-410549

Clyde si Martha Harris, parintii lui Jerry Harris, isi plangeau fiul mort la capataiul mormantului sau. Insa ceva ciudat s-a intamplat cand l-au coborat in groapa.

   

Cei doi parinti au povestit autoritatilor ca in momentul cand isi luau la revedere de la fiul lor, au auzit scancete de copil. Cand cosciugul a fost coborat in groapa si toata lumea isi lua ramas bun, au inceput sa se auda glasuri de bebelusi, a povestit tatal baiatului. Insa nimeni nu era prin imprejurime. Dupa putin timp s-a auzit si urletele unei femei.

Familia a sunat de urgenta la 911 cand si-a dat seama ca toate zgomotele vin din pamant. Ei au cerut imediat groparului sa dezgroape mormantul fiului lor. Ei au scos cosciugul si au descoperit o femeie cat se poate de vie care nascuse doua fetite gemene.
Dupa descoperirile autoritatilor, a fost vorba de un complot cu iz de crima. Sotul femeii insarcinate, director de pompe funebre, a bagat-o de vie in cosciug, in locul fiului lor, pentru ca nu isi dorea copii.

Atat mama cat si bebelusele sunt in stare stabila la spital si se recupereaza.

To Top
error: