Bizar

Clientii unui hotel s-au dus la receptie si au spus ca simt un miros urat venind din una dintre camere. Ce au gasit acolo

Cazul de mai jos a socat intreaga comunitate a unui oras din Mexic prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce oaspetii unui hotel au reclamat in repetate randuri la receptie faptul ca un miros urat vine din interiorul unei camere. Personalul au trimis cateva menajere pentru a verifica problema, insa acestea nu au descoperit nimic iesit din comun.

Au aerisit foarte bine, au aspirat, au dat cu foarte mult odorizant, dupa care si-au reluat programul normal. Mirosul insa a persistat, iar pe masura ce zilele treceau, acesta devenea din ce in ce mai greu.

Atunci managerul hotelului a ordonat o verificare amanuntita a camerei. A avut un soc puternic in momentul in care, sub pat, a fost descoperit cadavrul unei femei, care era invelit in mai multi saci.

Politia a fost anuntata imediat, iar o ancheta a fost ulterior deschisa, pentru a se stabili ce s-a intamplat. Din primele cercetari, victima, o femeie cu varsta intre 25 si 30 de ani, a murit prin sufocare.

Receptionistii isi amintesc ca aceasta a venit la hotel impreuna cu un barbat, insa acesta nu a fost surprins pe camerele de securitate, astfel ca oamenii legii nu au niciun indiciu referitor la el.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X