Vedete romanesti

Claudiu Pătrașcu nu mai știe cum să iasă din sărăcie. Vinde ceasuri și telefoane de lux

Pe Claudiu Pătrașcu toată lumea îl știe ca pe unul dintre cei mai risipitori băieți de bani gata din Capitală, însă opulența și extravaganțele l-au adus la sapă de lemn. Dacă acum câțiva ani se plimba în Ferrari, acum a ajuns să pună la vânzare pe site-urile de socializare ceasuri și telefoane.


Când a venit criza financiară, Claudiu Pătrașcu a început să-și vândă ceasurile cumpărate în perioada în care credea că banii sunt doar niște hârtii și nu se vor termina niciodată. Cunoscându-l pe Claudiu, clienții au fost conștienți că nu sunt replici ieftine și au lichidat imediat stocul. Chiar dacă vânzările au fost bune, banii nu au fost însă suficienți pentru ca Pătrașcu să revină în forță și să țină pasul cu ceilalți băieți de bani gata din București.

Conștient că nu mai are de unde să primească bani, fostul „crai de Dorobanți” a început să dezvolte o adevărată afacere cu ceasuri și telefoane de lux. Așa că, zilnic, Pătrașcu postează diverse modele cu ceasuri de catalog, dar și alte accesorii, a căror prețuri pornesc de la câteva mii de euro și ajung chiar la zeci de mii de euro.


Claudiu Pătrașcu a încercat să fie și DJ
Înainte să-i vină ideea de a-și vinde propriile bijuterii, Claudiu s-a văzut nevoit să se angajeze pentru a se întreține. O perioadă a lucrat ca Dj în clubul unui prieten, însă acest job nu a reușit să-l readucă pe linia de plutire, iar banii din muzică nu-i ofereau viața socială de acum câțiva ani.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X