Vedete romanesti

Cine e noua imagine a lui Mr. Pink în România! I-a luat locul Monicăi Gabor

Cine e noua imagine a lui Mr. Pink în România? Ei bine, nu-i vorba despre vreun model tras ca printr-un inel, ci de-o frumusețe de fetiță care-i promovează energizantele.

Monica Gabor a promovat, mult timp, în propria-i țară, băuturile energizante ale firmei iubitului său. La fiecare sosire a sa pe aeroport, Moni avea la vedere cel puțin o cutie marca Mr. Pink sau împărțea șepci apropiaților. Apoi, ștafeta a fost preluată și de sora sa, Ramona.


Cine e noua imagine a lui Mr. Pink în România? Ei bine, nu-i vorba despre vreun model tras ca printr-un inel, ci de-o frumusețe de fetiță care-i promovează energizantele. Micuța, de doar câteva luni, Miriam Mădălina, i-a intrat la suflet Monicăi și iubitului său, nu doar că este bebelușa prietenei sale bune, Mădălina Apostol, dar și pentru că este tare dulce și frumușică.

Mr Pink i-a fost alături pe perioada sarcinii
Astfel, fără să știe, pentru că încă nu-i la vârsta la care să discearnă, Miriam face reclame la cutiile Mr. Pink, evident, cu ajutorul mamei sale și este așteptată chiar și la o ședință foto în America.


Cu această ocazie, mama sa a dezvăluit apropiaților că ea toată perioada sarcinii a băut mereu Mr Pink ginseng, fără cofeină, pe care o consideră o băutură naturală și sănătoasă, și atât ea cât și bebelușa pe care o avea în burtică s-au simțit extrem de bine.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X