Social

Cerere in casatorie pe aeroportul din Chisinau. Ce raspuns a dat fata care a luat-o la fuga la vederea inelului

Intoarsa dupa o sedere de cinci luni in Germania, Mihaela, o tanara de 25 de ani din Republica Moldova, nici nu stia ce surpriza o asteapta la terminalul sosiri al Aeroportului International Chisinau.

Intreaga operatiune a fost pregatita cu ajutorul unei echipe a Stirilor Pro TV Chisinau. In timp ce un reporter o intervieva pe fata tocmai despre subiectul casatoriei, logodnicul sau Dumitru s-a strecurat in spatele ei si tinand in brate un buchet imens de trandafiri si un inel, a ingenunchiat si a cerut-o de nevasta.

Mihaela s-a indepartat initial de iubitul sau, iar in primele momente a parut destul de rezervata, intreband unde sunt parintii ei si refuzand un sarut din partea barbatului. Ea a acceptat totusi inelul, dupa care a luat-o la fuga.

Se pare ca dupa o discutie avuta in parcarea aeroportului, fata a spus DA.

„Mihaela, eu pe tine te iubesc si tu esti viata mea si fara tine eu nu pot.” I-a declarat Dumitru.

Cei doi au o relatie de trei ani, iar in ultimele luni au stat despartiti deoarece ea fusese plecata in Germania, iar el in Franta. Pentru ca surpriza sa fie si mai mare, Dumitru i-a spus ca el se va intoarce abia peste cateva saptamani. Cuplul are in plan sa se stabileasca in Franta.

„Despartirea ne-a unit si mai tare. Se afla omul care iubeste si care nu iubeste, departarea asta face. Departarea m-a convins ca aceasta este persoana mea, cu care imi pot face viata.” a spus emotionata Mihaela.

Vezi VIDEO!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X