Astro Fun

Cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele?

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele?

Berbec
Berbecii sunt plini de vitalitate si de energie, sunt personalitati intense si aventuroase. Nu le este teama de nimic, sunt mereu pregatiti pentru noi provocari. Berbecii au atitudine de lider, ceea ce le da multa incredere si siguranta de sine. Nu le este teama sa-si spuna cu voce tare punctul de vedere, sunt incapatanati si greu de convins.

Berbeci celebri: Johann Sebastian Bach, Maya Angelou, René Descartes, Harry Houdini, Billie Holiday, Charles Chaplin, Lady Gaga.

Scorpion
Scorpionii au o personalitate foarte puternica si sunt diferiti de celelalte semne zodiacale gratie intensitatii cu care isi traiesc viata. Ei nu se opresc pana cand nu isi indeplinesc telurile. Persoanele nascute sub semnul Scorpionului sunt foarte critice, arogante si se lucreaza destul de greu cu ele. In amor sunt pasionali.

Scorpioni celebri: Pablo Picasso, Marie Anotinette, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Ryan Gosling.

Rac
Desi sunt cunoscuti pentru faptul ca isi modifica repede starea de spirit, Racii sunt persoane puternice si insistente. Sunt foarte siguri pe ei si pe fortele proprii. Ei sunt ambitiosi si in viata de zi cu zi, si in amor. Racii sunt perfectionisti si cer foarte mult de la oamenii de langa ei, insa sunt foarte sinceri. Atat de sinceri incat pot rani sentimentele cuiva.

Raci celebri: Julius Caesar, Meryl Streep, George W. Bush, Frida Kahlo, Printul William.

Leu
Leii au un caracter dominant, sunt neinfricati, foarte directi si nascuti sa fie lideri. Fac planuri, strategii si le urmeaza indeaproape pentru indeplinirea telului propus. Leii sunt mandri, aroganti, incapatanati. Se deosebesc din multime si sunt foarte hotarati.

Lei celebri: Barack Obama, Madonna, Louis Armstrong, Jacqueline Kennedy Onassis.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X