Astro Fun

Cele mai pedepsite zodii de soarta

3 semne ale zodiacului nu se nasc cu norocul la poarta, ba chiar si atunci cand il intalnesc au serioase probleme pentru ca nu stiu ce sa faca cu el.

Cele mai pedepsite zodii. Soarta le da numai necazuri in viata
Inainte de a afla care sunt nativii cei mai incercati in viata, trebuie precizat ca, de cele mai multe ori, loviturile pe care le primim au menirea sa ne intareasca, sa scoata din noi ce e mai bun. Astrele le pun la grea incercare pentru ca au un potential pe care trebuie sa il slefuiasca foarte bine si numai prin truda si suferinta pot realiza cat de departe pot ajunge in viata.

1. FECIOARA
Nativul Fecioara culege, in general, ceea ce seamana. Criticile sale, desi de cele mai multe ori bine intentionate, se intorc asupra sa sub diverse pedepse karmice. Fecioara trebuie sa invete sa fie mai concilianta cu cei din jur pentru a nu avea parte numai de dezamagiri.

Izbucnirile ei emotionale nu fac altceva decat sa adanceasca suferinta pentru ca cei din jur o vad ultrasensibila si, din aceasta cauza, profita de credulitatea ei.

2. PESTI
Pana sa ii dea soarta cate o lovitura, nativului nascut in zodia Pesti i se ineaca usor corabiile din propria sa cauza. Isi face rau cu un talent iesit din comun. Sufera adesea de mania persecutiei. Uneori are o intuitie buna, alteori doar exagereaza ceea ce i se pare a fi oarecum aproape de realitate.

3. SAGETATOR
Nici Sagetatorul nu este tinut in puf de astre, ba dimpotriva. Acest semn de foc trebuie sa lupte cel mai greu din toate zodiile pentru o situatie financiara stabila, pentru a creste din punct de vedere social, iar din punct de vedere amoros trebuie sa treaca prin multe dezamagiri pana sa isi gaseasca sufletul pereche.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X