Dragoste si Sex

Cele mai ciudate moduri de a ajunge la orgasm

Unele orgasme sunt cu adevarat ciudate, unele sunt in directa conexiune cu propria noastra imaginatie si sunt declansate de factori psihici si mentali.

Si, asa cum spun specialistii, tin mai mult de tehnica si… stiinta, decat de sexul pur. Site-ul Menshealth.com puncteaza cele mai ciudate feluri in care se ajunge la orgasm.

1. Sportul/exercitiile fizice
Intr-un studiu efectuat de Indiana University, au existat anumite femei care au declarat ca au avut orgasm in timp ce faceau sport. Da, nu este nici o magie la mijloc, exercitiile cele mai indicate sunt cele tip cardio si tip yoga, apoi… repetitia e cheia reusitei. Ca exemplu de tip cardio, agata-te de o bara, apoi ridica picioarele in unghi de 90 de grade. Repeta de 15 ori. Ca exemplu de tip yoga, asaza-te pe burta, perfect intinsa, cu palmele sprijini-te pe podea, apoi ridica-te in palme, dar ramai cu abdomenul lipit de podea.

2. Orgasm nocturn
In prima parte a somnului, mai ales atunci cand visam, fluxul sanguin este foarte puternic in zonele genitale. Atunci e posibil sa apara orgasmul.

3. Stimularea sfarcurilor
In momentul stimularii sfarcurilor, se elibereaza oxitocina, aceeasi substanta care se elibereaza si in timpul orgasmului. Asa pot aparea contractii vaginale, echivalente cu contractile care apar la orgasm.

4. Orgasme mentale
Aici imaginatia lucreaza puternic, mentalul situand corpul in varii situatii si ipostaze, si cu putina concentrare pe propria persoana, orgasmul se intampla.

5. Orgasmul din timpul nasterii
Impingerea copilului, contractiile musculare pot induce orgasmul (desi specialistii sunt inca foarte sceptici…).

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X