Inedit

Cel mai scund cuplu din lume. Au împreună aproape 1,5 metri

Dimensiunea nu contează când este vorba despre dragoste. Asta o arată doi îndrăgostiți din Brazilia, care ar putea să formeze cel mai scund cuplu din lume. Împreună, cei doi măsoară aproape 1,5 metri.

Paulo Gabriel da Silva Barros și Katyucia Hoshino suferă amândoi de nanism. El are o înălțime de 88,3 centimetri, iar ea măsoară 89,4 centimetri. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, iar bărbatul s-a îndrăgostit la prima întâlnire.

“Mi s-a părut foarte frumoasă în momentul în care am văzut-o pentru prima oară”, a povestit Paulo Gabriel da Silva Barros, în vârstă de 30 de ani. Atracția nu a fost însă reciprocă, cel puțin nu la început. Katyucia, în vârstă de 26 de ani, îl considera pe Paulo ușor enervant. “Prima dată când am vorbit cu Paulo, a fost enervant. Avea replici ieftine de agățat”, a povestit tânăra.


După 18 luni de la prima discuție, Katyucia a decis să-i mai acorde o șansă. De atunci, discuțiile dintre cei doi au devenit mai intense, iar după doar două luni Paulo a călătorit în orașul ei, aflat la 300 de kilmetri distanță, pentru a se cunoaște. El a rămas fără cuvinte când a văzut-o, însă ea era nemulțumită de stilul său vestimentar. “Purta o cămașă portocalie, blugi și ochelari de soare, mulțumesc lui Dumnezeu că și-a îmbunătățit stilul”, a declarat tânăra.


Ei au început să aibă o relație la distanță, iar după patru ani s-au mutat împreună. Desigur, eci doi au găsit și o modașlitate de a rezolva orice problemă, iar acum susțin că sunt extrem de fericiți. Mai mult, ei își doresc să intre în Cartea Recordurilor la categoria “cel mai scund cuplu”, relatează Daily Mail.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X