Vedete romanesti

Cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu. „Făcea amor pe 4-5000 de euro”

Nu mai este pentru nimeni un secret că Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, este destul de acid pe site-urile de socializare atunci când vine vorba de problemele cu care se confruntă România, dar și cu privire la știrile care țin primele pagini ale ziarelor. Așa cum era de așteptat nici informația că Adelina Pestrițu și Speak nu mai formează un cuplu nu a trecut neobservată pentru Lucian, care a făcut cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu.

Lucian Becali nu a fost deloc suprins de faptul că Adelina și Speak nu mai formează un cuplu, scriind și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Acesta este cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu, după despărțire
„Adelina Pestrițu și Spic s-au despărțit, asa da tragedie națională. Ce reconversia creditelor din franci elvețieni, ce blocare metroului pentru 4-5 ore, ce inundații în Galați, asta tragedie…S-o fi săturat săraca femeie de unde se f…pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumusețe și de plăncere, nu e rentabil…”, a scris Lucian Becali pe site-ul lui de socializare primind o sumedenie de aprecieri și comentarii.Adelina Pestrițu a anunțat pe Facebook despărțirea de Speak
Se pare că site-urile de socializare sunt cele mai bune pentru a promova un anunț. Ca în cazul lui Becali, care și-a arătat indignarea pe Facebook, Adelina a postat un mesaj în cae și-a anunțat fanii că s-a despărțit de iubitul ei, Speak. Vedeta a ținut să împărtășească ea această veste, tocmai pentru că nu dorește să dezbată motivele pentru care s-a ajuns aici.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X