ShowBiz

Cel mai bine pazit secret de la inmormantarea Fanicai, sotia lui Florin Salam! Abia acum s-a aflat cum a fost de fapt imbracata in sicriu aceasta

In primavara lui 2009, Florin Salam traia o drama. Sotia sa, cea despre care spunea ca e sufletul lui pereche, murea la doar 27 de ani. Manelistul a spus ca nimeni nu stia cat de grave sunt problemele de sanatate ale Fanicai, asa ca moartea acesteia, in spital, a fost un soc pentru toti.

Dupa cateva zile petrecute in spital, Fanica isi dadea ultima suflare intr-o duminica. Familia a scos trupul Fanicai imediat din spital si a organizat acasa la Salam un priveghi spectaculos. In graba, rudele au imbracat-o pe Fanica cu hainele cu care aceasta fusese adusa la spital si asa au asezat-o si in sicriu.

Asa se face ca la priveghiul la care au participat doar apropiatii acestia au sesizat ca Fanica este in blugi si in pulover. “Tin minte ca toata lumea comenta si, la un moment dat, cineva si-a facut curaj si le-a spus celor din familie ca la inmormantare, toate camerele de la televiziuni vor fi pe siciriu si vor vedea cum e imbracata. In plus, cred ca si preotul le-a atras atentia ca nu este permis sa intre asa in biserica. Nu o mai puteau dezbraca de pantaloni si pulovar, asa ca au aruncat peste ea o rochie cu cristale, pentru ca ii placeau mult acestea”, a povestit o persoana apropiata de familia lui Salam.

Asa ca, a doua zi, la inmormantare, toata lumea avea sa o vada pe Fanica, in sicriu, imbracata in rochie!


La inmormantare au participat mii de oameni, apropiati, prieteni, fani sau doar curiosi. Un cartier intreg din Bucuresti a fost paralizat in timpul ceremoniei funerare a sotiei lui Florin Salam. Mii de oameni au iesit in strada sa vada cortegiul care se intindea pe cativa kilometri.


Apropiatii familiei spun ca inmormantarea ar fi costat in jur de 150.000 de euro. Mii si mii de petale de trandafir au fost aruncate in fata dricului, iar la cimitir a fost intins covorul rosu, ca pentru o printesa. Cinci camioane imense si pline de coroane au insotit cortegiul.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X