Tehnologie

Cel mai accesat site cu continut piratat a fost inchis! Tu il foloseai?

Autoritatile din Statele Unite au inchis mai multe domenii de pe platforma Kickass Torrents, care este considerata cea mai accesata platforma cu continut piratat din lume.

Potrivit publicatiei Variety.com, site-ul pirat Kickass Torrents a fost inchis de departamentul de Justitie al Statelor Unite. Administratorul sau, un tanar ucrainean pe nume Artem Valuin, a fost arestat.

Valuin a lansat Kickass Torrents in anul 2008, oferind utilizatorilor sai posibilitatea de a descarca ilegal filme, jocuri si muzica. De pe aceasta platforma puteau fi descarcate inclusiv filme care ruleaza inca in cinematografe, printre care „Capitanul America”, „In cautarea lui Dory”, „Ziua Independentei”.

Kickass Torrents avea aproximativ 50 de milioane de vizitatori unici in fiecare luna. Pagubele estimate de autoritatile americane se ridica la peste 1 miliard de dolari.

Artem Valuin, care a fost arestat in Polonia si ar putea fi extradat in Statele Unite, este acuzat de spalare de bani si incalcarea drepturilor de autor, riscand pana la 20 de ani de inchisoare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X