Diverse

Cea mai sexy dentistă! Îți vine să crezi că are 48 de ani? FOTO

Lee Su Jin, o femeie din Coreea de Sud, a șocat mapamondul cu felul în care arată. Deși la prima vedere ai spune că este o frumoasă studentă, ea are, de fapt, 48 de ani, și de 16 ani lucrează ca stomatolog. Imaginile postate de Lee pe Instragram s-au viralizat imediat pe internet și a fost desemnată drept cea mai sexy dentistă din lume.

Femeia a devenit celebră peste noapte după ce a apărut la un show TV, intitulat „Same Bed, Different Dreams”, alături de fiica ei. Aceasta și-a convins mama să meargă în emisiune și le-a cerut ajutorul prezentatorilor pentru a o ajuta pe mama ei să scape de obsesia pentru selfie-uri pe care și le postează pe Instagram, unde a strâns mii de fani.


Cea mai sexy dentistă este obsedată de selfie-uri
Lee a recunoscut că a început să folosească rețelele de socializare, după ce fiica ei a renunțat să mai vorbească cu ea, când a început colegiul și avea nevoie de interacțiune socială. Fiind uimită de atenția pe care o primea de la internauți, ea a început să posteze din ce în ce mai multe poze cu ea.

Însă, Lee a uimit audiența când a dezvăluit că este născută în 1969 și are 48 de ani. În timp ce unii au început imediat să-i aducă laude pentru felul în care a reușit să-și mențină tinerețea și să o încurajeze să se fotografieze, alții au început să o critice, fiind convinși că a apelat la operații estetice pentru a-și ascunde efectele îmbătrânirii.

„Sigur și-a făcut operații estetice”, a scris un internaut pe pagina de facebook a femeii. „Vorbim de Coreea…Sunt convins că și-a făcut o grămadă de intervenții chirurgicale ca să arate așa”, a scris alt utilizator al rețelei.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X