Diverse

Cea mai scumpă partidă de sex cu o româncă. Cât a plătit un italian pentru plăcerile oferite de aceasta

Amendă usturătoare în Italia. Un italian, dornic de plăceri carnale, a agățat o prostituată româncă, dar partida de sex s-a terminat la Poliție, acesta fiind nevoit să plătească o amendă usturătoare de 10.000 de euro.

Potrivit presei din Peninsulă, italianul, în vârstă de 31 de ani, şi prostituată româncă, în vârstă de 20 de ani, complet dezbărcați, își făceau de cap, serile trecute, într-o mașină cu portierele deschise lângă plaja din Battipaglia, sud-vestul Italiei, fără să le pese de trecători, deși zona era una destul de aglomerată.

Însă, în timp ce își consumau raportul sexual, lângă ei a oprit o mașină de poliție, care le-a stricat imediat distracția. Carabienierii i-a invitat să se îmbrace, apoi i-a identificat și i-a amendat pe fiecare cu 10.000 de euro.

Bărbatul a fost lăsat să plece, iar tânăra româncă a fost dusă la comisariatul de poliție din Battipaglia, unde a primit şi un ordin prin care i se interzice reîntoarcerea în Battipaglia. Acum cei doi vor trebui să plătească în total 20.000 de euro, în 60 de zile.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X