Astro Fun

Cea mai muncitoare zodie

Firea consecventă, ambițioasă și spiritul de competiție fac din Capricorn cel mai muncitor semn al zodiacului.

Capricornul este o persoană înzestrată cu o răbdare enormă și cu un nivel de toleranță a aspectelor negative ale vieții pe măsură. Știu ce vor în viață, de obicei își doresc bunăstare, influență și apreciere din partea celorlalți, însă pentru a atinge aceste obiective sunt conștiente că trebuie să muncească din greu. Întotdeauna își trasează obiective înalte și progresează rapid cu scopul de a le îndeplini.

Foarte rar își consumă energia pe ceva ce nu are legătură cu munca sa, pe care o face din plăcere, și cu scopul lor în viață. Este o persoană serioasă, lipsită de spontanitate și creativitate, însă știe să se facă plăcută, pentru că poate fi și o persoană amuzantă, dacă reușești să o cunoști mai în profunzime.

Prioritățile în viață: carieră, carieră, carieră
Personalitate pașnică, tot ce știe să facă este să muncească și nu ar îndrăzni vreodată să facă vreun rău cuiva, să saboteze sau manipuleze alte persoane, cu scopul de a ruca pe scara valorilor. Șefii îi apreciază latura practică, aplicată a Capricornului. Este o persoană eficientă care își ia sarcinile în serios și nu se lasă până nu le duce la bun sfârșit, chiar dacă asta înseamnă ore suplimentare, deplasări incomode sau muncă acasă.

Își neglijează familia și relația de cuplu
Tocmai acesta este motivul pentru care Capricornul este cel mai probabil să nu aibă o viață prea fericită în relație. Prioritățile lui sunt clare: cariera, cariera, cariera, având tendința să-și neglijeze familia. În lipsa unei jumătăți mai înțelegătoare, cel mai probabil Capricornul își va îndepărta partenerul de viață, ajungând să fie singur. Și în cazul prietenilor va face la fel.

O face pe Știe-Tot
Persoanele născute sub acest semn sunt dornice de afimare și, pe lângă munca pe care o depun, le place să aibă și influență asupra oamenilor din jur. Adoră să le fie cerută părerea și să dea sfaturi, dar și să afișeze mereu imaginea unui Știe-Tot. Din păcate, uneori se angajează în discuții contradictorii din cauza unor convingeri personale legate de o anumită temă și, chiar dacă nu au dreptate, își mențin teza.

Nu sunt prea buni nici în poziții de lider, ei își fac mult mai bine munca și își pun mai bine în evidență aptitudinile atunci când nu ocupă funcții strategice într-o companie. În plus, Capricornul poate fi distant, rece și sarcastic, iar o poziție într-o funcție de top l-ar face să devină cel mai antipatic om din firmă.

În plus, dacă este stresat, Capricornul își varsă nervii pe primul om care îi iese în cale. Se dezechilibrează însă pe loc atunci când Capricornului nu-i ies pasențele. Devine nesigur pe el, își pierde capul, se mobilizează greu să se adune pentru a da randament și are deseori nevoie de sfatul unui apropiat pentru a-și pune ordine în planuri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X