ShowBiz

Cea mai mare PLĂCERE a actorului RADU BELIGAN. Își făcea pofta sub ochii INVIDIOȘI ai vecinilor

Informații bombă după moartea cunoscutului actor Radu Beligan. Marele artist ar fi creat tensiuni printre vecinii blocului în care a locuit o bună perioadă din viața sa. Doar el avea dreptul să folosească piscina blocului în care stătea, deși avea foarte mulți vecini.

Maestrul radu Beligan a murit pe 20 iulie, la 97 de ani. Potrivit Wowbiz, acesta ar fi avut câteva pete gri în viața personală.

Fostul actor a fost îndrăgit atât de oamenii de rând, cât și de mai marii regimului comunist. Astfel, el a fost prezent în Comitetul Central al PCR între 1969 și 1989 și în Marea Adunare Națională, între 1961 și 1975.

În acest context, după moartea artistului s-au aprins o serie de discuții care-l pun într-o lumină discutabilă pe acesta. Sorin Avram, fratele jurnalistului Liviu Avram, acuză că doar maestrul avea drept să folosească piscina blocului în care locuia.

”Uite încă un motiv pentru care Beligan nu merită să nemurească un colț de intersecție în București: pe stradă Salcâmilor 12 este un bloc ridicat înainte de război de tatăl regizorului Alexandru Țâțos. Socrul meu a fost prieten cu fratele geamăn al regizorului, Mircea. Azi am aflat că, după ce blocul a fost confiscat de comuniști, familiei Țâțos i s-a lăsat doar un apartament la etajul 1, unde a locuit o vreme, în gazdă, și socrul meu. Blocul avea și o piscină, unde aveau acces toți locatarii. După ce într-unul din apartamente s-a instalat Beligan, accesul la piscină a fost restricționat celorlalți locatari. Dreptul la bălăceală îl avea doar Beligan. Situația a revenit la normal abia după ce Beligan s-a mutat de acolo, iar în apartamentul lui a venit Amza Pellea”, a declarat Sorin Avram.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X