Externe

Cea mai mare captura de droguri din Australia. Pedeapsa pe care o risca doua turiste prinse transportand 95 de kg de cocaina

Doua femei au fost arestate in Australia, dupa ce politia a descoperit o cantitate impresionata de droguri pe care incercau sa o bage in tara.

Melina Roberge, in varsta de 22 ani si Isabelle Lagacé, in varsta de 28 de ani, au fost arestate, impreuna cu un barbat de 63 de ani, la granita. Politia australiana a descoperit ca cele doua transportau 95 de kilograme de cocaina, in valoare de 15 milioane de euro, fiind cea mai mare captura de droguri din istoria Australiei.

Politistii au venit cu caini pe vasul Sea Princess, o nava de croaziera luxoasa, cu mii de pasageri din Marea Britanie spre Australia. Un bilet costa aproximativ 8000 de lire sterline.

Asa au descoperit ca cele doua femei transportau 95 de kilograme de cocaina, ascunse in bagaje. Cele doua canadience si barbatul de 63 de ani au fost retinuti si urmeaza sa apara in fata judecatorilor in aceasta saptamana, conform Mirror.

Cele doua tinere se laudau pe retelele de socializare cu calatoriile lor luxoase in tari ca Peru sau Ecuador si postau imagini din intreaga lume. Anchetatorii sunt convinsi ca aceste vacante luxoase erau platite cu banii obtinuti din trafic de droguri.

Cei trei risca chiar inchisoare pe viata. „Lucram cu agentii internationale si aceasta captura a fost rezultatul cooperarii dintre autoritatile canadiene si cele australiene” a declarat unul dintre anchetatori.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X