ShowBiz

Cea mai fierbinte poveste amoroasă din lumea mondenă! Fiica unui milionar controversat s-a combinat cu un celebru fotbalist

Marius Niculae a fost mereu un fotbalist apreciat pentru performanţele din teren, însă viaţa sa personală s-a transformat treptat într-o adevărată telenovelă. Deşi mulţi bărbaţi nu ar ezita să se separe de soţie în cazul unei infidelităţi, Marius a reuşit să depăşească recordul la împăcări, iertând-o de fiecare dată pe mama fiicei sale atunci când aceasta călca strâmb.

Cu toate că acest lucru l-a adus în punctul în care propriul lui tată nu i-a mai vorbit pentru o perioadă lungă de timp, revoltat fiind că fiul său trece atât de uşor peste tot şi nu reuşeste să renunţe la iubirea pe care o avea pentru Cristina, jucând în continuare rolul unui tată şi soţ fericit, cu o familie fără probleme, Marius Niculae a mers mai departe, alături de soţia sa, până în decembrie 2014, atunci când cei doi au fost la un pas să finalizeze divorţul. Au depus actele la notar, dar nu au dus procedura până la capăt, iar la puţin timp după eveniment, cei doi au apărut din nou împreună, în public, afişându-se ca doi îndrăgostiţi care nu au nici o problemă în cuplu.

Maria Ale, aşa cum se „recomandă” pe Facebook are toate atuurile necesare pentru a-l cuceri pe Marius Niculae: este tânără, dar experimentată bine în ciuda vârstei, cu buze senzuale şi un decolteu ameţitor pe care nu se fereşte să-l afişeze în fotografii ori de câte ori are ocazia, iar partea financiară asigurată de tătic nu este nici ea deloc de neglijat!


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X